Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Възрастен мъж от Пловдив почина в болница, след като е бил пребит от сина си, съобщиха от окръжната прокуратура.

На 23 февруари близък на жертвата е звънял няколко пъти по телефона, но синът отговарял, че баща му не се чувства добре.

Роднината отишъл в жилището, заварил вратата отворена, а 87-годишният лежал в безпомощно състояние с видими наранявания по главата.

Пристигналата линейка откарала пострадалия в лечебно заведение, където той починал. Синът му, който е на 53 години, е настанен в психиатрия.

По случая се води досъдебно производство за умишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

от опит казвам

преди 3 години

Тоя е тежко Болен отдавна е трябвало да е в психиятрия от затворен тип - ама Няма пари за психиатрии- Милиарди се Крадът ,а за здравеопазване Няма ! Какво може да направи стар и слаб дядо срещу млад,силен и Луд ? - Нищо !Стотици родители са в това положение и Нищо не могат да направят !

16

Синът

преди 3 години

да бъде разчленен и всяко парче да бъде захвърлено в диаметралните крайща на страната - така нито тялото ще намери покой, нито душата, нито пък ще има начин *** да ходят и да се покланят пред такива изродски изчадия.

15

Анонимен

преди 3 години

Не е проблем на родителя, че "младото" 50 годишно не е съумяло да се изнесе да има собствен дом. На 30 е абсурд да живееш с родителите си и битовите драми са неизбежни.

fallback