Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Дъжд от отломки се посипа над жилищен район близо до Денвър, след като един от двигателите на самолет Боинг се повреди при излитане. На борда е имало 231 пътници и 10 души екипаж.

За щастие машината е успяла да кацне безопасно на летището в Денвър и няма пострадали.

Голяма експлозия – така пътниците на борда описаха случилото се малко след излитането на самолета. Машината на United Airlines, която е пътувала за Хонолулу, е претърпяла повреда в десния двигател.

"Видяхме как двигателят беше в пламъци, дим. Притеснихме се определено", разказаха пасажери.

В една от къщите дори има дупка в покрива, предаде Bulgaria ON AIR.

"Видях как едно голямо парче метал падна до къщата ми. Като си отворих вратата, пред мен беше парче от двигател на самолета", сподели очевидец.

Отломки от самолета са нанесли повреди на коли. Парчета от двигателя са се озовали на улицата пред къщите, на футболни игрища. Хората описват дъжда от отломки като плашеща гледка.

Вижте повече в репортажа на Теодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

Тия са се учили от руснаците. Апаратурата на братушките отдавна е доказала, че може да бъде разглобена и след това сглобена отново с липсващи крепежни елементи и връзки и тя да работи по същия начин. Майтапът на страна, Боинг да се научат да правят самолети, че доста народ си замина напоследък. За щастие сега само с уплаха.

20

Анонимен

преди 3 години

По принцип пътническите самолети могат да летят само с единия от двата двигателя, просто се чудя още колко Боинга трябва да се разпаднат във въздуха, за да се светнат, че ги правят калпави.

19

Анонимен

преди 3 години

Има хора с огромен късмет, има и такива с никакъв :)) Браво на пилота че е запазил самообладание но си е чист късмет, пътниците трябва да му целуват ръка :)

fallback