Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Вдъхновяващо предизвикателство за феновете на роботи бе открито до столичен мол. Атракционът с огромни движещи се роботи отваря врати на паркинга на The Mall в София на 6-и февруари и е там до 2 май 2021 г. Работното време на тематичния парк ще е всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

Мащабната експозиция ни среща с 14 удивителни представители на света на работите и предлага редица допълнителни забавления за деца и възрастни.

Паркът на "Живите роботи" е посветен на фантастичния свят на машините и показва потенциала им.

Лазерни битки и кинематографично пресъздаване на сцена от космическо сражение са сред вдъхновяващите атракции. Сред експозицията посетителите ще открият останки от автомобили, разказващи за миналото и смелия живот на роботите. Децата ще могат да се потопят изцяло в света на супергероите и чрез говорещи костюми на роботи. Свръхмодерни лазери, задължителен инструмент за лазерните битки, както и други вълнуващи изненади под формата на игри и активности, ще бъдат на разположение на малките посетители в интерактивната зона на роботизирания парк.

Атракционът е дело на Коко Ейджънси, българската компанията, която през последните 5 години представя на световно ниво редица интерактивни и образователни изложби за деца, ученици и любознателни възрастни. Само преди месец компанията откри фентъзи парка "Живите дракони - Зимна приказка" в столичния парк Възраждане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар