Снимка: БГНЕС
fallback

Четирима шофьори на  възраст от 20 до 32 години са заловени след употреба на наркотици при специализирана полицейска акция през седмицата, съобщиха от Областната дирекция на МВР Бургас.

20-годишен младеж от Свети Влас е хванат да шофира след употреба на канабис. 21- годишен мъж от село Трояново пък седнал зад волана на "БМВ 318 Д" с австрийска регистрация след като взел пико и канабис.

Третият водач е на 23 години от Бургас и направо изумил полицаите. Той шофирал  "Рено Канго" с русенска регистрация след употреба на кокаин, амфетамин, метамфетамин и метадон.

Сред задържаните е  и 32- годишна жена от Свети Влас, която управлявала "Фиат Стило" след употреба на кокаин.

В други четири случая водачите на автомобили отказали да бъдат тествани за употреба на наркотици. Те са глобени с по 2000 лв. и отнемане на шофьорските им книжки за срок от 2 години.

За седмицата служителите от сектор "Пътна полиция" при ОДМВР  Бургас провели специализирана полицейска операция по безопасност на движението, включваща няколко направления : спазване на изискванията за скоростен режим, съблюдаване на пътната маркировка от велосипедисти и пешеходци и отнемане предимството на пешеходци, пресичащи по пешеходни пътеки.

На територията на Бургас – град са констатирани 461 нарушения на скоростта. В четири случая превишената скорост е над 50 км./ч. - водачите ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление и парична глоба, следваща законовите указания за надвишената скорост.

Неправоспособните водачи са четирима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

4epa

преди 3 години

О4АКВАЛИ СА 2- 3 БОНА- А ТОЙ 50 ЛВ ИЗУМЕНИЕТО Е ЯСНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

изумени щото те с 3 ,а той с 4.

14

Анонимен

преди 3 години

Охо...от 1 юни ,да се чудят кога има туристи

fallback