Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Жената, която се опита да обере касата на хипермаркет в София остава в ареста. По време на заседанието стана ясно, че тя е била служителка в същата верига.
Oще по темата


В събота вечерта тя удари охранител с тухла и опря газов пистолет в челото на колежка с искане да ѝ даде парите от оборота. Жената била преместена от един в друг магазин на веригата, а заплатата ѝ - намалена, съобщава Bulgaria ON AIR.

Преди това неин колега я нападнал с нож. Галина Боналова решила да обере магазина, защото прикрили записи от камери с нападението над нея.

Тя е с висше образование, безработна, не е криминално проявена и не е съдена.

Деянието, за което е повдигнато обвинение, само по себе си представлява висока обществена опасност и поради това съдът прецени, че налице е такава опасност и я задържа", заяви прокурорът Валентин Видов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Е

преди 3 години

С тая тухла да беше праснала оня, дето й вадил нож, а не невинния охранител !

13

Анонимен

преди 3 години

Пак жена престъпник и пак смехотворни напъни на тази феминистка медия да я оправдават с канонада от лъжи и свободни съчинения. Как така хем е преместена в друг магазин от същата верига, хем й били намалили заплата, хем била накрая и безработна? Това че някой си уж я бил нападнал с нож, това че според нея имало някаква конспирация срещу нея, давали й правото да извършва въоражен гребеж? Много жалка джурналистика!

12

това е

преди 3 години

била на пресечката на мадрид и черковна, чудно защо във медийте не се посочват такива неща, да могат хората да знаят, но иначе сме демокрация. И жената ми се струва не е разсъждавала много трезво този магазин да обира, че той се пада чак във дъното на много дълъг коридор, бягството би било трудно.

fallback