fallback

Михаил Таков има успешна кариера и като състезател, и като треньор. Той е многократен шампион на България, медалист от редица престижни международни състезания и дългогодишен капитан на националния отбор.

След оттегляне от ринга става треньор, като вече е сред легендарните имена у нас в тази професия, а към настоящия момент и координатор на националния тим. Работи с Кубрат Пулев близо 30 години, а в събота в Лондон застана в ъгъла му срещу световния шампион Антъни Джошуа.

Британецът спечели битката с нокаут в 9-ия рунд. Boec.BG потърси Таков часове след срещата за коментар.

Специалистът даде изключително откровено интервю за трудния път до световния връх, за настроението в лагера на Пулев преди важния мач за четири световни пояса, дали е имало момент, в който е щяло да прекратят мача с Джошуа, за болестта и за поуките.

Гледайте видеото на Boec.BG!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Много

преди 3 години

*** има тук! Жалки и завистливи гномчета. Сърбите ако имаха боксьор като Кубрат паметник щяха да му издигнат! Толкова сте жалки! Това "***" дето го каза любимеца ви aj добре ви пасва :-)

35

обикновен

преди 3 години

Бат Мишо, най-важната задача на един треньор, е да прецени дали състезателят е готов за изпитанието и да му каже истината! Иначе става съучастник в престъпление, недай Боже да се случи нещо със състезателя, който не спазва указанията и няма елементарни умения! И да, да си дойдем на думата - кървави пари - това ви е била целта, наслаждавайте им се!

34

Ахмед

преди 3 години

Не ми е ясно въобще как допускат такива като Пулев на ринга за шампионски колан. Има стотици боксьори аматьори които ще го спукат от бой.Той не е дори за квартален бияч.

fallback