Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Окръжна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем 24-годишен мъж за това, че на 3.12.2020 г. в с. Дъбово, е отнел 20 лева и мобилен телефонен апарат от владението пенсионер на 74 години, като е употребил за това сила и грабежът е придружен с убийството. Това съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата.

На 5 декември в полицията е получен сигнал от сина на жертвата, който съобщил, че е открил баща си мъртъв, паднал на земята до входната врата на къщата си, с кръв по лицето.

Тялото на пострадалия е намерено пред остъкленото предверие, водещо към стаите на дома, като едно от стъклата на вратата е било счупено.

При проведените първоначални действия по разследването е установено, че по трупа е имало травматични увреждания и смъртта е настъпила вследствие на кръвозагуба.

Само за 24 часа полицаите са установили кой е убиецът.

За извършеното от него престъпление се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

kkkk

преди 3 години

Я съм новия Хитлер,гласувайте за мен!

17

Искам

преди 3 години

Екзекуция за убиеца от индийски произход. Заколил е стареца с нож, но не пишете истината. Покривате и премълчавате . Едно време такива ги застрелваха .

16

Анонимен

преди 3 години

До искахте промяна?Не! От електората на ГЕРБ и "любимия" ви ББ!

fallback