fallback

Без шеги и за последен път президентът Доналд Тръмп традиционно помилва пуйка по повод Деня на благодарността.

За разлика от предходните години, тази Тръмп спази строг тон и не се пошегува с политическата обстановка в страната нито веднъж.

Президентът поздрави американците за силата и вярата им по време на пандемията, съобщава Bulgaria ON AIR.

Традицията на американския президент да помилва пуйка преди Деня на благодарността е отпреди 30 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

До 24Тръмп загуби на 6 милиона косъма.

20

Анонимен

преди 3 години

Аз не пиша, че има фалшификация в полза на Байдън.Аз не пиша, че Тръмп е спечелил.Аз просто пиша фактът, че Байдън спечели на косъм и реално победата можеше да отиде или в едната или в другата посока с еднаква вероятност. Освен това обективно Тръмп загуби много от пандемията. Едните го обвиниха, че не е въвел достатъчно мерки, другите го обвиниха, че е въвел твърде много мерки и това със сигурност намали подкрепата за Тръмп. И въпреки това резултатът е на косъм.Да Тръмп загуби. На косъм.

19

Анонимен

преди 3 години

И аз не можах да разбера коментарите в подкрепа на Тръмп-какви числа ще заменят, какви електорални гласове? Или и вие следвате сляпо Тръмп без да се замисляте или сте ама много много глупави да не разберете че единствената фалшификация на изборите е опита на Тръмп да фалшифицира иборите. Всички случаи подадени от неговите адвокати сега ще се обърнат точно срещу него самият защото когато не можеш да докажеш това което казваш значи лъжеш. Сега разбрахте ли какво ви се набиваше в главите 4 години?

fallback