Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Българският лекарски съюз подкрепи напълно обявените от здравния министър проф. Костадин Ангелов нови ограничителни мерки.

Oще по темата
Очакваме тяхното приемане в пълния им вид възможно най-бързо. Преустановяването работата на заведенията, дискотеките, на МОЛ-овете, прекратяването на спортните мероприятия, семинари, екскурзии, конкурси, конгреси и всички други мерки са изцяло в полза на българското общество и ще дадат възможност на нас лекарите и здравната система да си поемем глътка въздух, пише в позицията на БЛС.

Само така може да бъде скъсана веригата на заразата, която през последните седмици показа сериозен ръст и погуби стотици животи. Нека спазваме дистанция, но да се държим един за друг в тази битка! Време е да се обединим в името на живота, се казва още в нея.

По-рано здравният министър Костадин Ангелов обяви мерките и каза, че те ще бъдат обсъдени с колегите му министри. Той уточни, че е посочил рамката и целта, която се преследва с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Фъзи

преди 3 години

До Обективно Мангъров е много свестен лекар. Виновни са колегите му, които избягаха. Никой не работи! Болни хора умират от инсулти, инфаркти, умишлено не ги диагностицират, прикриват пневмонии само да вземат пари! Това е престъпление, но на дъното са управляващите! Да си дадат оставките незабавно и да се сложи край на тави лъжа!

29

Обективно

преди 3 години

АКО БЯХТЕ ЗАТВОРИЛИ МАНГЪРОВ С ЦЕЛ ПРОФИЛАКТИКА - СИТУАЦИЯТА ЩЕШЕ ДА Е СЪВСЕМ ДРУГА. МНОГО НАИВНИ ХОРА, ДЕТО НИЩО ТЕ ВДЯВАТ ОТ ВИРУСИ, МУ ПОВЯРВАХА. ЗА ЖАЛОСТ. НЯКОИ ХОРА ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЪРБА НА ПОЧИНАЛИТЕ ОТ КОВИД БЪЛГАРИ. ПОТРЕС!!!

28

До тра ла ла

преди 3 години

Еее, ама ти наистина си тра ла ла!!!! Добре си се самоопределил. Точно!!!

fallback