Снимка: БГНЕС

8 години след деянието си 31-годишен мъж отива на съд за жестоко убийство. От Окръжната прокуратура в Добрич съобщиха, че престъплението е извършено точно по същото време през 2012 година.

В нощта на 2 срещу 3 ноември след полунощ, при случайна среща в центъра на с. Божурово, жертвата поканил Биляй М. в дома си за почерпка с ракия. Двамата отишли в дома на пострадалия и се запили. След като градусът се покачил двамата се скарали.

Гостът напуснал за кратко дома на пострадалия и не след дълго се върнал с дървена бухалка в ръце и нанесъл множество удари със значителна сила в областта на главата и горните крайници на домакина. Нанасянето на ударите продължило, докато пострадалият не изгубил способност да извършва активни движения.

Вследствие на нанесените удари, пострадалият е получил контузия на главния мозък, която довела до остра сърдечна и дихателна недостатъчност, в резултат на което настъпила смъртта му. След нанасянето на ударите Биляй незабавно напуснал дома на пострадалия и се укрил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase