Снимка: БГНЕС
fallback

Във връзка с терористичната атака от понеделник вечер във Виена българското външно министерство настоятелно препоръчва на българските граждани, намиращи се в австрийската столица, да не излизат от домовете си и да избягват посещението на централните части на Виена.

Те се призовават също така внимателно да следят указанията на местните власти, както и съобщенията в средствата за масово осведомяване.

Oще по темата

В австрийската столица в момента е в ход мащабна полицейска операция, чиято цел е установяването и издирването на извършителя на криминалния акт, се казва в съобщение на МВнР.

При нужда от допълнителна информация или съдействие българските граждани могат да се свържат с посолството на Република България във Виена в работно време на следния телефонен номер: +43 1 505 31 13 и в извънработно време на дежурен телефонен номер: +43 1 505 64 44, или на ел. адрес amboffice@embassybulgaria.at, embassy.vienna@mfa.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Ислямистите са новият Фюрер, новият фашизъм и новият световен враг.Ислямисти=Адолф ХитлерИслямистите се борят със същите хора и държави, с които се бореше фашизмът и Хитлер.Борят се с евреите, с християнството, със САЩ, Великобритания.

6

Анонимен

преди 3 години

Крийте се по домовете си! Навън върлува либерална демокрация :D.

5

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ

преди 3 години

НУЖЕН НИ Е ПОВЕЧЕ ОТВСЯКОГА ФЮРЕРА!!!ТОЙ БЕШЕ ПРАВ !!!

fallback