fallback

След като влезе в ролята на Тутар, дъщерята на Борат във филма "Борат-2", българската актриса Мария Бакалова продължава да покорява нови върхове.

Днес, за първи път в историята на престижния кино сайт IMDb, на чело на класацията за най-популярни актьори е българин. Именно Мария Бакалова е заела първото място, изпреварвайки дори самия Борат (Саша Барън Коен), който се намира на четвърта позиция.

След Бакалова са имена като Виктория Педрети, която бе в главната роля в страховития сериал The Haunting of Bly Manor по Netflix, както и Лили Колинс, дъщерята на музиканта Фил Колинс, която също е главно действащо лице в сериал на Netflix - Emily In Paris.

Всъщност, целият свят говори за Мария Бакалова. Според Саша Барън Коен, тя трябва да вземе Оскар за ролята си на Тутар. Международните филмови критици също са влюбени в нея, наричайки я "откритието на годината".

"Бакалова е истинско откритие. Повечето моменти от филма, които ме караха да се смея, бяха тези, в които тя беше главно действащо лице", пише критикът от BBC Николас Барбър за филма, който е продукция на САЩ и Великобритания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Deutschlande

преди 3 години

Браво! Върховна е!Много съм горд с нея и колегите много я харесаха тук в Германия.Прослави ни по целия свят с изкуство.Орден Стара планина за нея.

21

Рушофилски трол

преди 3 години

25, 26......Не говори глупости каскет смачкан........$ 300 300 годишно и живееш като скот.......виждал си САЩ по телевизията.

20

do 25

преди 3 години

До До 23:живял съм в сащ и в европейски държави това което пишеш е достс близо до истинатав сащ може да взимаш огромна заплата например $200-300К годишно и живееш горе долу като скот такъв е стандарта простов европа (изключвам някои западни държави) дори в България може да взимаш много по-малко и живееш 100-200 пъти по-добре и по-качественноВ САЩ повечето хора които имат шанс работят пестят и напускат страната. това е

fallback