Снимка: БГНЕС
fallback

Стана ясно, коя е българката, убита в Испания вчера.

Бивш испански военен застреля българската си приятелка на бензиностанция в Палма де Майорка и след това се самоуби. Полицията е установила, че стрелбата се е случила в кола, двамата са простреляни в главата.

Убитата 36-годишната жена е кърджалийката Хабибе Е. И., съобщава 24rodopi.com.

Oще по темата
Сигналът за разигралата се трагедия е бил подаден от клиент на бензиностанцията, който по това време зареждал с гориво автомобила си.

Първоначалният оглед сочи, че мъжът е прострелял Хабибе с един куршум в главата и след това се е самоубил.

Престъплението е извършено със законно притежаваната ловджийска пушка, която испанецът придобил преди месец.

Според в. "Ultima Hora" двамата са живеели на семейни начала в дома на майката на мъжа в Палма. Хабибе И. е работила като сервитьорка в заведение в Пунта Байена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Мюмюн

преди 3 години

Каква туркиня,руса,със сини очи? В Турция има 30 националности.Най голям процент са кюрдите,които са отвъд Босфора.Момичето има славянска кръв,но под ятагана дедите и са приели исляма!Аз също съм рус,със сини очи.Само името ми е ориенталско.Децата ми са с български имена.Обичам свински мръвки.

24

Анонимен

преди 3 години

*** не превръщайте тъгата в политика. Никой не е застрахован.. . Причините не се знаят, дали от ревност или ... Дайте повече информация за случая, има ли някой от рода им... И двамата са красиви. Тъжно за родителите им. Млади хора. Вечна им памет!

23

Анонимен

преди 3 години

Олекна ми

fallback