Кола е блъснала униформен служител на МВР в опит да избяга от полицейска проверка. За случая потвърди вътрешният министър Христо Терзийски, съобщават от БНТ.

Инцидентът се е разиграл днес на столичния булевард "Рожен", когато полицейски патрул спира за рутинна проверка автомобил. Вместо да се подчини, водачът прави опит да осуети проверката и да избяга от мястото.

"Блъска служебния автомобил, блъска и един от служителите на екипа от Второ районно. Единият от колегите е произвел изстрел", разказа Христо Терзийски. Беглецът е бил улучен от куршума.

Водачът и пострадалият полицаи са откарани в лечебно заведение, но на този етап министърът не разполага с обобщена информация за тяхното състояние. На място има и следовател от Софийска градска прокуратура.

Според "24 часа" извършителят е 31-годишният Веселин Владимиров. Той има 17 висящи дела за кражби, дрога, грабежи и други.

Коментари Напиши коментар

57

три х на ден

преди 4 месеца

да го включат в програмата по три пъти на ден по едно свободно падане от покрива преди ядене

56

Анонимен

преди 4 месеца

Не го лекувайте . Нека мре. Така ще спестите пари на държавата ... ще спасите мнннго хора от ограбване и нападения ... ще спасите животи на случайни пешеходци... може би ваши и наши роднини.

55

Хъммм

преди 4 месеца

Много мътна история... 20-ромове потрошават 2 патрулки и никой не произвежда дори предопредителен изстрел, пък тоя направо в гърдите го уцелиха!? Мирише та се не трай!