Снимка: БГНЕС
fallback

Китайски съд осъди на смърт учителка в ясла за отравянето на 25 деца, едно от които починало, предаде BBC

Ван Юйн бе задържана миналата година, след като децата от градината в град Цзяоцзо, северозападната провинция Хенан, били приети в болница, когато изяли закуската си.

Съдът обяви, че тя е сложила натриев нитрит в храната на децата, за които се грижела колежката ѝ като отмъщение след спор с нея как трябва да се грижат за подрастващите.

Престъплението на Ван е определено като „жалко и ужасно“.

Инцидентът на 27 март м.г. година шокира Китай, когато 23 деца започнаха да повръщат и да припадат след закуска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

ined

преди 3 години

В демократичен Китай осъдения на смърт сам си плаща "консумативите" по екзекуцията за да не се товари бюджета на страната. А тука заради криво разбрана толерантност за разни убийци и изнасилвачи държавата харчи стотици хиляди левове за да ги обгрижва и накрая ги пускат за "добро поведение" пак да убиват и изнасилват.

22

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Що в Европа не се издават такива присъди и няма нужда от тях.Защото еврооейките не ся толкова откачени и смахнати като дръпнатите им колежки. ??????Току-що хванаха две лесбийки в Португалия, убили и разчленили трупа на 21 годишно момче!Откачалки в ЕС има предостатъчно, проблемът е в либepacтията на ЕС, който насърчава ненормалните и потиска нормалните, здрави и адекватни хора.

21

Ха-ха

преди 3 години

По ми са интересни китайските присъди за икономически престъпления.Ако се приложат у нас-половината български бизнесмени ще са мъртви,а повечето от останалите ще са по лагери...

fallback