Снимка: Facebook
fallback

Дъщерята на убитата в катастрофа от неизвестен шофьор Юлия Ангелова тръгна на психолог, пишат “24 часа”. 9-годишното момиче посещава терапевт с баща си, за да се справи със смъртта на майка си.

За да я разсеят, бащата на детето Цветелин Цеков и втората му съпруга я водят на различни екскурзии. Това е поредната загуба на близък роднина, която детето преживява. В последните години ученичката е останала без двете си баби и единия си дядо, преди да се случи трагедията с майка ѝ.

Катастрофата стана в нощта срещу 26 юли на пътя Созопол - Приморско. Предната вечер Ангелова била в заведение в Созопол. Хванала такси, което да я закара до къмпинг “Арапя”, където била отседнала. На средата на пътя обаче слязла. Тръгнала пеша, когато кола я блъснала и избягала от местопроизшествието. Малко по-късно втори автомобил ударил жената и веднага подал сигнал на тел. 112.

Още по време на огледа се разбрало, че подалият сигнала не е първият, ударил Юлия. Затова от полицията веднага започнали да преглеждат записи от камери в района. Така стигнали до автомобил, който е сив металик. Капакът му бил изкривен. Колата се движела с висока скорост, затова марката и моделът не са установени. Не е заснет и регистрационният номер на автомобила.

Въпреки че почти веднага са стигнали до снимката на колата, от ОД на МВР - Бургас, все още не са успели да установят автомобила. Предполага се, че това е колата, ударила Юлия.

Междувременно близките са поискали информация за хода на разследването. Те обаче получили отказ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Без думи...

преди 3 години

В една друга медия днес...разкриха убийство от преди 5 години. Иде ми да изчезна безкрайно...още 5 години дело с 2-3 обжалвания, накрая ще се разболее рязко и ще си кара присъдата в болница на плажа.Тук за 45 дни ми говорят... Тази ли полиция и тези съдилища издържаме... Не остана институция в тая държава която да не е инвалидизирана и прогнила от корупция. Нищичко не работи, всички институции са само на хартия- едно юридическо оправдание за потъване на милиони и милиарди.

48

Много по зле

преди 3 години

Ще става. Това е само началото. Изцяло в следствие на уникалната глупост на българският народ. Логично. Господ да дава сила на това детенце. Едно дете остава без майка щото няма Държава. Системата ни убива. Буквално. Ама кой да го разбере.

47

Макя

преди 3 години

За 45 дни не може един акт да ми пристигне, проверете пак след година, даже най-добре 2, тогава всички ще са забравили и всичко ще е наред...

fallback