Снимка: БГНЕС
fallback
Алексей Навални е бил отровен с невро-паралитичния агент "Новичок", съобщава BBC. Медията се позовава на официална информация от германското правителство.
Oще по темата
Германското правителство съобщи, че при изследвания във военна лаборатория в Германия е установено без всякакво съмнение, че руският опозиционер Алексей Навални е бил отровен с нервнопаралитично вещество от групата на "Новичок".
 
Ройтерс цитира говорител на правителството на Ангела Меркел, който осъжда остро отравянето на Навални и заявява, че Германия иска официално обяснения от руските власти.
 
Берлин ще настоява за обща реакция от Европейския съюз и НАТО.
 
Алексей Навални е в кома в берлинска болница, където беше прехвърлен от сибирския град Омск. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

134

Предградие Казичене

преди 3 години

То, когато имахме само един господар в Москва, май по-добре се живееше. Ами сега и от Запад си имаме доста Господари, та затова резултатът е толкова видим - скапана ****

133

Кейп Канаверал

преди 3 години

Само *** зомбирани *** плямпат тука. Нищо, плямпайте си. Трябва да си заработите рублите. Бедата на България не сте вие. Истинският проблем на България са господарите ви, слугите на Москва и Белград, които управляват у нас от 1944 насам. И резултатът е видим - скапана *** като оная на азиатските ви господари. Но Видовден иде.

132

Невиц 3

преди 3 години

1998 и честният еврейски вече син народ направи косвени пълни самопризнания чрез....Турско-ислямския ултранационалист нещо обвиняваше служители на БГА БалканГАД ЗЕЕВИ ще рече:Чакайте сега!Ние евреиството създадохме руския национализъм в рамките на СССР,и българския и остананалите чрез ГРИГОРИЙ ЗИНОВИЕВ-ШЕФЪТ и СЪЗДАТЕЛ на КОМИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА то ест коминтерн или коминтерцион ако щетеНационализма си проистича от там и е ИНТЕРА г"лупавия БГ-народ не случайно РОТШИЛД го отписа 2030г.

fallback