Снимка: Pixabay
fallback

Две пешеходки са пострадали само за ден при инциденти във Варна.

76-годишна е била ударена от товарен автомобил, докато е пресичала около 18 часа на 28 август на кръстовището на ул. „Цариброд“ и ул. „«Дунав“.

Тя е получила контузии и фрактура на китка, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

При другия инцидент от същата дата, станал около 12:40 часа на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Георги Бенковски“, при завой на дясно шофьор не е пропуснал и е блъснал пешеходка, която пресичала на „зебра“.

29-годишната жена е получила контузии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 3 години

Най-лошите шофьори във Варна са от централната част, защото не карат и си пазят мястото. Ако мръднат някъде после обикалят 1 час да намерят място. Сега със синята зона малко се поразчисти, но тя не работи 24ч. Затова трябва да ги накарат да покарат малко опреснителни часове. На Владиславово, Галата и Св Константин няма смисъл, защото карат всеки ден и имат тренинг.

20

До Хемус

преди 3 години

Софиянците*, да ме извиняват, нещо се превъзбудих, просто много ме боли. Докога ще се делим, българи? :(

19

До Хемус

преди 3 години

За жалост сте прав, извинявам се да нападката. Но докато обвиняваме селяните, провинциалистите или софианците за всички неуредици покрай нас, то истински виновните си го местят от изток на запад и обратно. Много е жалко всичко, което се случва. Родом съм от Добрич, но не мога да прежаля упадъка на града ми - 90+% от читавите, умни и дружелюбни хора с потенциал не живеят вече там. Това ако не е геноцид, то не знам как да го нарека другояче. Жалко!

fallback