fallback

Уникален случай се е разиграл в Гърция. В местните социални мрежи бе разпространено видео със спасяването на момиченце, което било носено от морските течения.

То било на своя надуваем еднорог и било носено от вълните. То е било със спасителна жилетка, но е цяло чудо, че не се е стигнало до трагедия.

Ферибот застанал по посока на течението и така детето било спасено.

Драмата се разиграла на плажа на Антирио, град в западна Гърция.

Спасителите предполагат, че родителите са подценили природните стихии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Щерю

преди 3 години

По- скоро детенцето е плавало, а не плувало. Добре, че са го спасили!

46

Галя

преди 3 години

Не е за вярване,но абсолютно същият случай преживяхме на 21 август в 9 часа на плажа в Златни пясъци. След като видях заглавието реших ,че става дума за * моя* случай .,В 9 часа майка_ румънска изпусна детето си момиче на около 8 години,вятърът вкара със същия еднорог детето,спасителите не успяха да го достигнат,и с моторна лодка от към х_ л Грифид спасиха малката. Хората от плажа ,вцепенение ръкопляскаме и плачехме_ филм. Ето тук аз Благодаря,макар да съм само свидетел. Да спрат тези Етнорози

45

Агенция Га Га

преди 3 години

Вятърът не трябва да се подценява. Може за минути да отнесе такъв еднорог много навътре. На нас също ни се е случвало с каяка (надуваем) между къмпинг Иза и Торини. Времето се промени толкова бързо, че единственото правилно решение беше мощно гребане към брега. След половин час всичко си беше пак ок и продължихме. Имаме истински корабни жилетки, но като те отнесе навътре все тази. Добре че детето е запазило самообладание.

fallback