Снимка: БГНЕС
fallback

Хиляди туристи се прибират панически във Великобритания. По летища и гари в няколко страни се образуваха дълги опашки от хора, които прекъсват преждевременно почивката си, предава Нова тв.

Oще по темата

Причината е, че Великобритания обяви нови карантинни мерки. Който се връща от Франция, Нидерландия и още четири популярни сред туристите страни, ще трябва да стои две седмици в изолация.

На гарата, където спира влака „Евростар” в Париж имаше тълпа британци.  Франция осъди решението на британците, което влиза в сила още от утре и с закани да въведе реципрочни мерки.

"Решението изглежда хаотично и честно казано - абсурдно. Но какво да правиш? Карам от 11 часа, за да се върна преди срока", казва Джон, британски турист във Франция.

"Променихме плановете си, за да не се налага да стоим под карантина. А бяхме в Южна Франция, нямаше никакви хора, прекарвахме си добре на открито и чист въздух - нямаше никаква причина за притеснения от заразяване", казват други почиващи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

ПроСоТо

преди 3 години

До АнонименОстрова е зелен и свеж, в това няма спор..Защото е "Острова на мъглите и дъждовете"....Но би ли споменал колко ПЛАНИНИ /НЕ ХЪЛМОВЕ/ има в Грейт Бритън,колко ски писти и зимни курорти?..А Природата на България си е супер!..Е,разни пара..-?..ЗИТИ ,като активистите на герп правят всичко възможно да оакат величествената ни природа,но...само акат.

14

ПроСоТо

преди 3 години

а дали нема и лек "политически" оттенък тая история?..Тия дни Макрон подкрепи Гърция в конфликта й с Турция,а както знаем Туркието е ЛЮБИМКАТА на Короната..НА БРИТАНСКАТА Корона..та така..А останалите две-три страни са ги включили да не бие на очи толкова работата..

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Ми във Великобритания къде да я изкарат? Там природа йок.....Йок, няма за българския коронен ганююю с мозък/култура колкото на амеба или чехълче! Англия е хиляда пъти по зелена и запазена от шахтата България, постижение на българските "родолюбци"!

fallback