fallback

Президентът Румен Радев изказва съболезнования на семейството и приятелите на легендарния български вратар Бисер Михайлов.

Oще по темата
"Години наред Бисер Михайлов радваше почитателите на футбола със сърцатата си игра и безрезервно предаде наученото на деца и внуци", посочва държавният глава в съболезнователен адрес до семейството и приятелите на легендарния вратар.
 
Държавният глава отбелязва, че емблематичният футболист ще остане завинаги в сърцата на всички фенове с достойнството и с отдадеността си.

"С изключителна скромност и трудолюбие, Бисер Михайлов посвети целия си живот на любимата игра. Поклон пред паметта му!", посочва в съболезнователния адрес президентът Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Прасчо

преди 3 години

Радев е човек на които се вьзхищавам дори след като поругаха президентската институция - нещо неправено от никои в бьлгарската история до сега , тои не поиска задьржането на - иван гешев и исправянето му пред сьдь за да отговаря за деиствията си - по уронване на честта и престижа на президентската институция

13

До куха лейка

преди 3 години

Ами ти сам си си измислил подобаващо име,всички думи за излишни ха ха ха

12

Анонимен

преди 3 години

Никой не търси "повод" да плюе Президента.Той сам се навря между шамарите.Има много свестни хора, които са привържениц на ГЕРБ.Както има свестни и от привържениците на други партии.Не може да настройваш една част от народа към другата.Не може да служиш на руски иттереси. Не знам кой го настройва, но се стигна до там ние, които с наджда гласувахме за един обединяващ нацията Президент да се разочароваме.Лично аз повече за Радев няма да гласувам.Поклон пред Бисер Михайлов.

fallback