Снимка: БГНЕС, архив

50-годишен мъж е починал след сбиване в село Крива бара, съобщиха от ОДМВР - Враца.

На 27 юли, малко преди 22 часа, в РУ - Козлодуй e получено съобщение от кмета на село Крива бара, който е заявил, че на същата дата около 21.30 часа в селото, между 19-годишен и 34-годишен от една страна, и 50-годишен мъж от друга, е възникнал скандал, който е прераснал в сбиване.

При сбиването единият от младите мъже е нанесъл прободни удари с вила в областта на ляв и десен прасец на 50-годишния, след което двамата мъже са нанесли и множество удари с ръце в областта на главата на по-възрастния им опонент.

Последният е транспортиран във ФСМП – Козлодуй, като при прегледа е установено, че има счупване на малък пищял на левия крак и според лекарите е без опасност за живота. Лицето е транспортирано със специализиран превоз до ЦСПМ – Враца, а извършителите са задържани в РУ - Козлодуй за срок до 24 часа.

На другата сутрин обаче, 50-годишният мъж е починал в следствие на травми нанесени от побоя – установени са счупени ребра, причинили перфорация на бял дроб. Случая е докладван на наблюдаващ прокурор при Окръжна прокуратура - Враца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase