Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Мъж на 48 години от Беларус, пристигнал в Лом да работи по изграждането компресорна станция от газопровода "Балкански поток" край близкото село Расово, е загинал при инцидент в хотел, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Мъжът бил поставен под 14-дневна карантина след пристигането си от чужбина. Той бил настанен в стая на втория етаж в хотел на брега на река Дунав в Лом. Заедно с още двама свои колеги той излязъл на балкона на стаята, като тримата се подпрели на парапета.

Той обаче внезапно се отчупил и тримата паднали от втория етаж.

При падането 48-годишният мъж бил притиснат от останалите двама и загинал на място, а те получили само леки охлузвания.

Преди инцидента тримата са употребили алкохол.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Stol S

преди 3 години

Corona viruse covid 19

21

Уууу

преди 3 години

Лека му пръст!Абе ееййй.. панелните, я излезте на терасите да видите вашите парапети на какво мязат. 90% са изгнили отдолу под мозаечните плочи. Въпреки, че хората са сложили винкел 40х40х4мм, не са го грундирали добре, а с метла или *** отгоре,отгоре и затова ръждясва. Миналото лято укрепвахме и ремонтирахме подобен парапет-хората се стреснаха при вида му. На такъв хотел трябва да се отнема веднага лиценза и се затваря за ремонт

20

Jojo

преди 3 години

До 17-Анонимен и 18-СЗО Агент :Що ме не хванете за кУроната и да ме поразходите, долняци неверни, всичко за вас е лъжа и измама, а ако се разболеете ще циврите, че в болницата не ви обръщат внимание, де'еа и нещастниците, де'еа.

fallback