Снимка: БГНЕС
fallback

Българското футболно първенство, което рестартира вчера, бе дадено за пример в Италия как може да стане и с фенове по трибуните, пише Стандарт.

Първите два мача бяха Локомотив (Пд) – Етър (2:0) и дербито на върха Левски – Лудогорец (0:1).

Oще по темата
Шампионатът стартира с фенове по трибуните, след като Министерството на здравеопазването разреши да присъства публика, която да е изпълнила 30% от капацитета на съоръженията.

За разлика от Германия или други европейски страни, България позволи на привържениците да подкрепят своите любимци от трибуните.

Това очаквано не остана незабелязано и в Италия отделиха материали, за да покажат как страната ни поднови своето първенство. „Corriere dello Sport” и „Tuttosport” написаха: „България показа как може да има фенове по трибуните“.

В материалите си италианските медии посочват пример от дербито между Левски и Лудогорец и показват снимков материал от срещата.

Продължението четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Коко

преди 3 години

Според мен, за такива мероприятия като футболни мачове, чалга концерти и протести срещу 5G и ваксини, трябва да се разреши масова посещаемост, по възможност с присъствие на много заболели заразоносители на Covid. Това рязко би вдигнало средния коефициент на интелигентност на нацията!

8

Край

преди 3 години

Доживях панелния лумпенят някой да го дава за пример

7

БТРЕ

преди 3 години

До АнонименТиква, но си върши работата. Не е , като тебе.

fallback