Снимка: Gol.bg
fallback

Българският боец Благой Иванов-Багата за жалост загуби срещата си срещу Аугусто Сакай от сериите UFC. Поражението на Багата обаче отново дойде след спорно съдийско решение, което се случва във втори пореден негов двубой, предаде Gol.bg.

Разединеното съдийско решение в срещта бе следното (30-27, 28-29, 28-29) в полза на Аугусто Сакай.

Мачът между Иванов и Сакай бе втори по важност за събитието UFC след двубоя между Тайрън Уудли и Гилбърт Бърнс в полусредна категория.

Това бе петият и предпоследен двубой за Багата от сериите UFC, като вече той има две победи и три загуби. Както е известно, и в последния двубой на Иванов преди битката му със Сакай, той отново бе жестоко ограбен от съдиите. Сега историята се повтори.

Според повечето анализатори битката между Багата и Сакай е трябвало да завърши наравно. В крайна сметка победата бе присъдена на Сакай и той записа пореден успех.

Вижте още какво стана в мача в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Антон

преди 3 години

Като дългогдишен тренъор и последовател на спорта от 2006 бих споделил, че всичките загуби на Багата са напълно заслужени, без никакъв спор! От както премина в УФС Багата показва изклщчително посредствена игра, освен, че е малко по-премерен и се опитва да следва някаква консервативна тактика във всеки двубой. Трябваше да продължи с граплинга, както и да смени отбора с който тренира, но оснвният му проблем е fighter's IQ, който е много далеч от топ атлетите. И все пак постигна успехи като за бг.

16

Анонимен

преди 3 години

Из записките на кроманьонските "балове".....

15

Анонимен

преди 3 години

Гледал съм го на живо как се биеше на паветата пред дискотека ревю. Да ви кажа не е нищо особено. Налиташе само на пияни и беше винаги с компания да му пазят гърба. Не знам какъв голям боец го изкараха, той си е кръчмарски побойник и ренетьор

fallback