fallback

Специализираната прокуратура не одобрява спирането на делото срещу Ветко Арабаджиев и пускането под домашен арест на Маринела Арабаджиева. Това стана ясно от изявление на прокуратурата.

Oще по темата

Специализираната прокуратура протестира в цялост съдебния акт на Специализирания наказателен съд, постановен на разпоредителното заседание по делото срещу Маринела и Ветко Арабаджиеви.

Прокуратурата внесе и особено искане за отмяна на постановеното незабавно изпълнение на изменението на мярката за неотклонение на Маринела Арабаджиева от задържане под стража в домашен арест.

Предстои Апелативният специализиран наказателен съд да се произнесе в законово установения срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 3 години

Уж доказателства ..престъпна група!!!

33

Роса ибн Алиева

преди 3 години

Аз ги харесвам и двамата,..мака че русия е по мъжествен и малко мургавичък..мой тип!Да живей украйна и юесей!..и Ковачев че сме си дружки отдавна,*** той ме бие по тиририри...многобе изобретателна!

32

маус

преди 3 години

првосъдието у нас ще го видим през крив макарон особенно ако не изметем сегашната прослойка управляващи на следващите избори гласувам единственно за този който ми обещае реформа в съдебната система и измитане на гнилите ябълка от правораздаването

fallback