Снимка: БГНЕС
fallback
Индийското селце Алапуджа въведе нестандартни мерки за борбата с коронавируса, съобщава Bulgaria ON AIR. Кметът на селото задължил жителите да не излизат без отворени чадъри, независимо от времето. 
 
Идеята е чрез отворените чадъри хората да създадат необходимата дистанция от един метър помежду си. Близо 200 000 души са задължени да се движат по този начин. Кметството е осигурило и безплатни чадъри. 

Индия е втората най-гъстонаселена страна в света, където живеят 1,3 милиарда души. Много експерти смятат, че Индия ще е държавата след Китай с най-голям брой заразени и жертви поради социалните неравенства, ограниченият достъп на общности до основни санитарни консумативи.
 
Реалността до момента е съвсем различна. В Индия има 31 332 потвърдени случаи на COVID-19. Починали са 1008, което е в пъти по-малко от други страни като Италия, Испания, САЩ и Великобритания

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

До 16

преди 3 години

Хахахахахах ти сериозно ли? Те незнаят хигиена какво е!

15

анонимен

преди 3 години

ИНДИЙЦИТЕ ИЗПОЛЗВАТ МНОГО ПОДПРАВКИ КАТО КУРКУМА, ДЖИНДЖИФИЛ, ЧЕРЕН ПИПЕР, ИНДИЙСКО ОРЕХЧЕ . ТОВА СА ПОДПРАВКИ КОИТО ПОДДЪРЖАТ СИЛЕН ИМУНИТЕТ. ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЛИЧНАТА ИМ КУЛТУРА КАКВА Е. И ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ НЕ БОЛЕДУВАТ ОТ КОВАРНИ БОЛЕСТИ.ОСВЕН ТОВА ИМАТ МНОГО ДОБРИ ДОКТОРИ НЯКОИ СЪС СВЕТОВНА ИЗВЕСТВОСТ ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС.

14

Анонимен

преди 3 години

abe ubaaa rabota ama indiiska

fallback