Снимка: БГНЕС
fallback

62-годишен перничанин нахлу в дома на свой служител и го наби. Мъжът дори си водел компания от още двама души, пише "24 часа".

Oще по темата

Вчера около 22:40 ч работодателят влязъл в дома на своя 27-годишен служител. Водел със себе си още двама мъже - на 28 и на 21 години. Тримата го били, качили го в лек автомобил и потеглили в неизвестна посока.

Близки на набития подали сигнал на тел. 112. Служители на полицията веднага блокирали района и бързо засекли и спрели автомобила, в който били мъжете.

Тримата са задържани за срок до 24 часа, а причините за случилото се са в процес на установяване. Започнато е досъдебно производство за нахлуване в чужд дом. Разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Totenkopf

преди 4 години

"Започнато е досъдебно производство за нахлуване в чужд дом." а в "статията" ви побой и отвличане, та защо лъжете да ви питам?

35

Was t

преди 4 години

Мутроджипкаджиите напьлно заслуживат неасьлния и крадлив персонал .

34

Нагс

преди 4 години

Не са роби, а крадливи търтеи, изнасят всичко,което може да се изнесе. Навсякъде по света работодателите са защитени от закона и ако вършиш мизерии на работното си място, ти се води досие и после никой не те иска на работа.

fallback