Снимка: Facebook
fallback

Издирва се 22-годишният студент Давид Георгиев от София. Момчето е в неизвестност от 27 март, когато излязъл от дома си в кв. "Обеля 2" около 11 ч. и оттогава не се е прибрал, съобщават във Facebook негови близки.

Облечен е с черно яке, светлосини дънки, черна шапка и светлобежава маска. Висок е около 1,70, слаб, със зелени очи, черна коса. Носи очила. "Момчето е в много лошо психично състояние, в тежка депресивна криза", съобщава негова родственица.

"Моля семействата, които могат да излизат навън заедно, да ми помогнат и заедно да търсим. Не мога да кажа "излезте от вкъщи", но мога да ви призова "разчупете страха и ни помогнете, защото вярата и любовта са по-силни от страха!". Мисля, че е някъде сред природата (Витоша или други подобни места около града)", пише в поста.

Близките на Давид молят, ако някой има информация, да се обади на 112 или в 09 РПУ-София, или на телефоните на родителите му - 0895328173 - Невена Георгиева, 0895381380 - Лъчезар Геогриев.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Нека да позная - безпаричен и мацките не му пускат. Ако пък и психически не е добре и им блещи само глупости пък съвсем. Ако обаче имаше парите за Q7 всяка мацка щеше да му се мята и нямаше да има време за депресии. Мда...

17

Анонимен

преди 4 години

Да, виждал съм го. В днеса има статия за него и снимка.

16

Ристу

преди 4 години

Много хора си мислят, че депресията не е сериозна болест. "Стегни се", му казват, "какво си се друхал", "не си мъж". Трябва да разберете, че ние сме химични реакции и настроенията ни зависят от движението и присъствието на определени молекули в нас.

fallback