Снимка: БГНЕС
fallback

Двама малолетни и 15-годишен пребиха 92-годишен мъж в Луковит, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Действията по разследването започнали на 8 април, когато в полицията постъпил сигнал за нападнат и ограбен 92-годишен самотно живеещ мъж в Луковит.

Установено е, че около обяд трима проникнали в жилището му, разбивайки входната врата, нанесли побой на възрастния мъж, а след като той започнал да вика за помощ, избягали, като взели със себе си кутия цигари. Пострадалият бил открит от съсед, който веднага уведомил органите на реда.

По случая е образувано досъдебно производство, а при предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от районното управление в града установили и задържали извършителите - двама малолетни и 15-годишен младеж, всичките от Червен бряг.

Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа, като след повдигане на обвинение Районна прокуратура - Луковит ще поиска налагане на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо него.

Срещу младежа се води и друго досъдебно производство за престъпления от общ характер, извършени през 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Бай Иван

преди 4 години

Продуктите на демокрацията-етническия електорат пак е вършал, видими резултати от преборената битова престъпност ;) !!!

61

Анонимен

преди 4 години

баста,оръжие,законно,незаконно,няма значение,всеки да си набавя оръжие и олово в празните им кратуни,стига толкова,гнева вече избива,или ние или те,и всички,които застават на тяхна страна също,нпо,политици,полиция,щом са към врага,стават врагове

60

дедо Ви

преди 4 години

И по зле ще стане! Гладът не е най добрият съветник. При виолетовите това дисциплина, морал, уважение, са извънземни величини

fallback