Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Румънският президент Клаус Йоханис съобщи днес, че в началото на следващата седмица ще издаде нов указ за удължаване на извънредното положение с още един месец, предаде Аджерпрес.

"Ще бъде необходимо удължаване на извънредното положение. Поисках от правителството да представи предложения, в рамките на тази седмица ще изготвим текста на указа, в началото на следващата седмица ще издам нов указ, който ще удължи извънредното положение с още един месец, за да държим епидемията под контрол", заяви държавният глава.

Oще по темата

Румъния обяви извънредно положение заради пандемията от коронавирус на 16 март.

Броят на потвърдените случаи на заразяване с вируса нарасна до 4 057 души, съобщи днес Групата за стратегическа комуникация. Смъртните случаи са 157. Новорегистрираните заболели за последното денонощие са 193.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

За Румъния

преди 4 години

Статията е за Румъния.Коментарите до тук - нищо общо със статията.

8

до анонимник 12

преди 4 години

Абе ***, кой ще ти плаща сметките ииздръжката,свирчо, като умориш този "бай ***", както наричате средностатистическия български данъкоплатец?Я кажи с какво се занимаваш, с какво си полезен за обществото."Бай Ганьото", както платените драскачи и калинки го наричате за някой лев си спазва правилата, които в България са най-драстични на фона на другите с изключение на Италия може би- несъпоставимо с тях .Бай *** е в НС,мин.съвет за келепир итехните свирачи.И да ситраем на всичкотоотгоре

7

245

преди 4 години

Австрия вдига внимателно и постепенно ограниченията след 14 април, отваря магазини и работние места и т.н. като се има предвид,че те въобще не са имали такива жестоки ограничения,глоби и милиционерщина като тук.Вие изберете на кого да вярвате,дали австрийските властници са по- *** от тиквата и коронов и форумните ***,вещаещи смърт и погибел,сами преценете.https://politico.eu/article/austria-seeks-to-be-first-eu-country-to-lift-lockdown-measuress-after-easter/?fbclid=IwAR311pzi35duIBU_Z4

fallback