Снимка: Pixabay
fallback
Внучка на Робърт Кенеди, заедно с 8-годишният й син, изчезнаха след инцидент с кану край атлантическото крайбрежие на САЩ, съобщиха световните агенции, като се позоваха на властите в североизточния щат Мериленд.
 
40-годишната Мейв Кенеди Маккийн излезнала в четвъртък на разходка с кану в залива Чесапийк заедно със сина й Гидиън. Те обаче са попаднали в буря и оттогава са в неизвестност. Продължава и операцията по издирването им. 
 
Мейв Кенеди Маккийн е работила като съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН при администрацията на президента Барак Обама. Също така е била и доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик. 
 
Това е нова трагедия за семейство Кенеди, което е най-известната американска политическа династия, отбелязва АФП, цитирана от БТА. 
 
През 1984 г. един от синовете на Робърт Дейвид умира от свръх доза на 28-годишна възраст в хотел във Флорида. 
 
През 1999 г. загива и най-големият син на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши. Той е на 39 години и загива при катастрофа с малък самолет, който той е управлявал в Масачузетс. 
 
Миналата година внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил почина от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Svelini

преди 4 години

Редакторите, "излезнали" е диалектна дума. Крайно време е да започнете да пишете на правилен български език. Или и при вас са на почит недоучилите.

29

Българин

преди 4 години

Фондация "ротшилд" -осъдени да изплатят повече от $1млрд. обезщетение за умишлено заразяване със СПИН в Гамбия.Фондацията на бил и мелинда гейтс се занимават със същата дейност в Африка.....и Украина.Шебека също е обвързан с такива "програми". Надявам се да са изядени от крокодили и да бъдат смилани в продължение на година.

28

IBM Fake News

преди 4 години

Опитахте се да унищожите устоите на Св. ЦЪРКВА. Иисус няма да позвили да съшествува ЕС-ИМПЕРИЯ, която защитава гейове.В очите на БОГ, гейовете са същите кати убийци на хора.Брюксел, вие избирате. Незабавно предайте болните от СПИН. Спрете им всички права в целия ЕС. Заличете всички паспорти, лични карти и банкови сметки на гейове, болни от СПИН. НЕЗАБАВНО!!!Ако го направите ще има ваксина и тя ще се разпространи незабавно за цялата империя-ЕС

fallback