Снимка: Димитър Кьсомералиев, Dnes.bg
fallback

Служители на Районното полицейско управление в Дупница са съставили вчера пет акта на местни жители за нарушаване на мерките за ограничаване разпространението на коронавирус, съобщиха от полицията.

Нарушителите са се разхождали без причина и не са се съобразили с наложените мерки. Съставените актове са по чл. 63 от Закона за здравето.

Санкцията за това нарушение е 5000 лв., уточниха от полицията. Това са първите такива актове, съставени в Кюстендилско, допълниха от ОДМВР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

и ...

преди 4 години

Аз като пенсионер смятам, че нашето място с бабата е на село; имаме двор от 7 дка, вода, гора, голяма къща, а в същото време не мога да си идем там.Ако всички ние пенсионери поемаме по селата, представете си, че този вирус няма да се развива в тази мащаби.Е, нас ни трябва и аптека, евтин магазин за туй-унуй, но не за цигари и алкохол.Пенсионерите трябва да си идем по селата ...

39

наблюдател

преди 4 години

А ми то докато не гризне някой дръвцето, оправия няма. Казват му на ***, стой в къщи, ама той е тарикат, как така ще му каже некой какво да прави. Ами честито, айде утре пак излезте на разходка, пък си вземете и жената и децата. Като не става с молби, става с пари!!! Точка.

38

42

преди 4 години

Използват ковида за параван, за да няма протести герберастките нещастници, които най-самодоволно не си напускат държавната служба, нито си режат заплатите и премиите в тези времена. Как може да търпим 10г. тия прости и ограничени нещастници потомци на видни деятели на БКП, които са пребоядисана ***. Тези същите ни казват, че хората ще работят за 300лв. след ковида. Българи, дотам ли заспахме?

fallback