Снимка: БГНЕС
fallback

40-годишна жена от Стара Загора е задържана за шофиране в насрещното пътно платно по пътя Обзор - Варна с 3.15 промила алкохол, съобщиха от ОДМВР - Бургас.

На 4 март около 23.00 часа в района на бензиностанция в Обзор, полицейски служители от Несебър опитали да спрат за проверка л.а. "Фолксваген Фаетон" със старозагорска регистрация, движещ се в насрещното пътно платно в посока Варна.

Подадени са сигнални светлини, но водачът на колата не спира на подадения сигнал, а се насочва към ул. "Странджа", където при десен завой изгубва управление над автомобила и се удря в паркиран автомобил "Нисан" с бургаска регистрация.

От удара паркираният автомобил блъска паркирания пред него "Мерцедес Е 300" с бургаска регистрация. От сблъсъка "Фолксваген"-а, предизвикал мелето, се отклонява от пътя и се удря в стълб за улично осветление.

Установено е, че водач на колата е 40 годишна старозагорка, която е тествана за употреба на алкохол, като дрегера отчита 3,15 промила. Жената отказала да даде кръв за химичен анализ.

Задържана е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

Голям късмет е извадила женицата,че докато се е движила в насрещното,някой не я е изтресал отзаде! Щото това другаде може и да не може да се случи,ама при нас като нищо!

18

manwithnoname

преди 4 години

Щом на 4-ти март е така...смятай на 7, 8ми март на колко промила ще са повечетошоферки...

17

Охх

преди 4 години

Ми тъй де.."мома -англичанка", кара у лево....

fallback