Снимка: БГНЕС
fallback

Четвърти смъртен случай от новия коронавирус е бил регистриран във Франция, предаде Ройтерс, като се позова на Министерството на здравеопазването.

То не уточни националността и възрастта на починалия.

Снощи френските здравни власти съобщиха за 191 заразени в страната, от които трима са починали, а 12 са оздравели, отбелязва Франс прес. Заедно с Италия и Германия, Франция е една от най-засегнатите от новия вирус страни в Европа.

Десетки хиляди ученици в засегнатите френски райони останаха у дома днес. По-малко техни връстници не отидоха на училище в Германия и Полша, съобщи Асошиейтед прес.

В Германия броят на заразените с коронавируса достигна 188, предаде ТАСС, като се позова на научно-изследователския институт "Роберт Кох".

През последното денонощие в страната са били регистрирани 38 нови случая.

Броят на заразените с вируса във Великобритания е достигнал 51, съобщи здравният министър Мат Ханкок, цитиран от Ройтерс. През последното денонощие в страната са били регистрирани 12 случая. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

Ако не бях доста стар бих казал, че вирусът е хиената на обществото и също като нея се грижи за почистването от мършата.

17

Tурист

преди 4 години

В Бургас има над 50 болни, защо криете?

16

Анонимен

преди 4 години

Опасно е да имаме такива съюзници,не се знае с какво ще ни наръсят и изтребят за няколко дни. Това е война срещу всички хора,подла и подмолна.

fallback