Снимка: Pixabay
fallback

Двама души са били арестувани в Индия за грабеж и отвличане на български турист, съобщи в. "Таймс ъв Индия", цитирани от в. Монитор.

В събота вечерта полицията е успяла да залови похитителите, които са искали откуп за освобождаването на българина. Двама от задържаните са членове на престъпна група.

Българинът е софтуерен инженер. Преди два дни той е отишъл до банкомат със свой приятел да изтегли пари. Там той бил ограбен и отвлечен от престъпниците, след което те поискали откуп от приятеля му.

Бил е подаден сигнал и от полицията са проследили похитителите. Наложило се на силите на реда да използват оръжие срещу похитителите при освобождаването на заложника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

От 5 до 9

преди 4 години

Правилно си разбрал сарказма за нашенските индийци .В Индия са последната, най-презряна каста. А у нас са с привилегиите, които българите нямаме.Ааа, имаме.Да им осигуряваме комфорта под удобни за /знаете кои/ предлог, че били дискриминирани.

18

м дааа

преди 4 години

то щото в Бг сме цвете, питайте чуждите туристи , които всяко лято ги обират, бият и т.н. по морето .

17

откуп

преди 4 години

Ако беше бяла жвна (дете) турист щеше да е още по зле с отвличането , белия човек струва някакви пари и тези решили да изкарат бързи пари от него ,но като има *** ще има и тарикати.....

fallback