Снимка: БГНЕС
fallback

Пловдивчанка е приета в болница със съмнения за коронавирус. Тя е настанена в инфекциозната клиника на УМБАЛ "Св. Георги" в града. Оттам потвърдиха информацията за пациентката, но отказаха подробности.

Жената сама е потърсила помощ, тъй като е имала висока температура и болки в гърдите. Наскоро се е завърнала от Италия, където е била в една от заразените зони, съобщи Нова тв.

Пловдивчанката е логопед и работи с деца, затова и е постъпила много отговорно, като веднага е отишла на лекар, коментираха медици.

Взета е проба и е изпратена за изследвания в София. Резултатите се очакват утре

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 4 години

Още повече се усложнява от това, че хирата са бъкани в градовете и е толкова пренаселено. Ако живееха в къщи на км по една едва ли щеше толкова да се разпространи

26

Някой си

преди 4 години

Бубонната чума в средата на14в. тръгва от Китай през Крим и Италия. От венецианските и генуезки търговци. Убива м/у 40-80% по региони. Средно 60% върлува 40-50години.Съюз затишия.

25

Анонимен

преди 4 години

Да нее тази жена дето днес пристйгна от Милано и искала да я прегледат че и е зле. Ако е същата служителите на летището са я пратили да отиде в бо) ница. Обиколила е четири болници но не са я приели а в петата са и поискали 200 лв за преглед. Докато е обикаляла от болница в болница колко ли народ е заразила. Но иначе баш Шлангажията ще ни спасява.

fallback