Снимка: БГНЕС
fallback

В Районен съд – Разлог тръгва делото срещу актьора Явор Бахаров.

Първото заседание по него ще се състои на 28 февруари, съобщи Нова тв.

Oще по темата

По-рано днес прокуратурата в града внесе и обвинителния акт срещу Бахаров. По данни на държавното обвинение той е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер.

Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за нарушения на Закона за движението по пътищата.

Припомняме, че на 8 февруари актьорът беше заловен да шофира личния си автомобил след употреба на алкохол и наркотици в Банско. Алкохолната му проба установи, че той има 1,30 промила в издишания въздух. А пробата за наркотици даде положителна проба за кокаин и канабис.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Наблюдател

преди 4 години

Има нужда от кадри като Бафаров за строителството на ноните магистрали. За да влезе в роля нека 5 г. е общак и с киркага да *** камъни . За добро е. Нака ще е жив, а и полезен за обществото .

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - А нещо за разследването срещу "перача" Бойко Меетодиев в Испания, М ?????Защо си тъй изнервен, че пускаш не по темата? Ти ли подаде статията на испанската преса?

39

Анонимен

преди 4 години

Ако имахме държава като хората, тоя *** немаше да е "звиздъ" а да блъска с камъни с кирката, да проправя пътища, да полага жп линии, или нещо друго, което е полезно на обществото.

fallback