Снимка: БГНЕС
fallback

Великобритания ще постави приоритет върху привличането на висококвалифицирани работници от цял свят след Брекзит чрез нова точкова система, съобщи британското правителство, предаде Ройтерс.

Според плановете на правителството, обявени във вторник, системата ще сложи край на зависимостта от "евтин труд от Европа", предава БНР.

Oще по темата

Безпокойството от високата имиграция от страните на Европейския съюз беше един от основните мотиви на британските гласоподаватели да гласуват за излизане от Съюза през 2016 г.

Сега работни визи ще бъдат предоставяни само на тези, които имат необходимия брой точки. Системата ще влезе в сила от 1 януари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 4 години

Тук плюещите ви е широко около врата. Нали виждаме от 70 години едни и същи хора се въртят по разни кабелки, а на запад.. Ставаш в 8 и се пребираш в 22 часа. 4 часа плюс 4 часа, и понякога 10 часа, пътуваш.. Нали сте ок в бг, не мислете за чуждото, старите за това са, да си мислят за чедата си. Добре, че бог е добър и ни помага, а и са търсени, защото не са простовати, а и за работа унижение няма, нищо че са математици. Дръжте си пенсионерите и не мислете за Лондон, там хората не са като вас

24

, (нерегистриран)

преди 4 години

Лошо нема. Нима в България бизнесмените не си подбират хората и не българи, а работарите а5омаци. Болгария само името и ще остане след 10 години. Българин е *** дума. Лично мнение. Не искам да подвеждам, но тук са те, които работят яко, а в лондон са ***. Издражливи и едните в България и другите в Лондон. Бай Тошо уж за хубаво от селата в града, построи предприятия, планова, но се сгромоляса...за едни рай днес, а за други болести и шепа стотинки. Некъдърници. Но вина имат и политицибг

23

Анонимен

преди 4 години

До българин 6Стефан Стамболов не е предател , *** ! Предател е Георги Димитров (Тарабата ) , на когото ти се кланяш !Викали са му Джоро Джибрата или Жоре Винарката! :)))))))) Типичен съветски лайняркоо!

fallback