fallback

Спор за апетитно място на централния пазар в руския град Калининград прерасна в престрелка. Трима души са загинали.

"Мъж започна да стреля във въздуха. Сякаш беше предупредителен, за да не се доближава никой до него. Той можеше да стреля и по мен. Побягнах. Чух изстрел и разбрах, че е убил човек", разказва Кирил, който е станал очевидец на трагедията.

Загинали са два души – двойка мъж и жена, които се занимавали с продажба на зеленчуци, съобщава Bulgaria ON AIR. Според местни медии жената била бременна. А 13-годишният им син е пострадал, настанен е в болница и по-късно е изписан от лечебното заведение. В ход е разследване.

Работи се по версията лична вражда като мотив за престъплението. Стрелецът – 63-годишен мъж се е опитал да се самоубие. По-късно е починал в болница.

Вижте повече в репортажа на Teодора Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Ами анексираха го още през 1945 г.! И е закрепено с договор, признат от ООН.А Иммануел Кант е бил гражданин на Руската империя!Мария Склодовска - също...

38

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktКакво да те правя, като си просто и неграмотно момче! Не можеш да различиш украински театър от истински случай! Знаеш ли колко такива съм виждал? Русомразец си, знам, но си впечатляващо тъъъп!До 17Пише се Русия, мурджо! Ти ходил ли си там? Гледаш ли тяхна ТВ? Трай си по-добре!

37

Анонимен

преди 4 години

До истСтюпи, още Кьонигсберг е бил за известно време руски. Полски никога не е бил!Сега вече е законна военна плячка на Русия след ВСВ, подписано и подпечатано, прошнуровано и запечатано с червен восък. И е признато от всички! Нарича се Калининград и така ще се казва докато има държави!

fallback