Снимка: БГНЕС
fallback

В последния ден за договаряне на мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев битката изглежда на 100% сигурна. Промоутърът на световния шампион Еди Хърн обяви, че сделката е факт, като другата седмица ще бъдат обявени дата и място, предава Boec.bg.

Ето какво сподели шефът на "Matchroom boxing":"Ще бъде на някой от двата стадиона – "Тотнъм" или "Арсенал". Двете съоръжения са в Северен Лондон, предлагат перфектни условия за такъв мач“,  сподели Хърн пред talkSPORT.

"Миналата нощ говорихме с IBF и им казахме, че сделка има. Контрактите ще бъдат финализирани следващата седмица с потвърждението на мястото и датата. Края на следващата седмица“, допълни мениджърът на Джошуа.

Вижте още по темата в Boec.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

Анонимен

преди 4 години

А Вие всички дето не обичате България , я плюете, и ставате германци и американци и руснаци и всякакяи други, и плюете тука на български, Вие просто сте Предатели, най- долната класа на света

65

Анонимен

преди 4 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕАз съм българче и силнамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила. Аз съм българче. Обичамнаште планини зелени,българин да се наричам -първа радост е за мене. Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея,всичко българско и роднолюбя, тача и милея. Аз съм българче и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя прекрасна,син съм на юнашко племе.Ето затова подкрепям Кубрат Пулев.

64

Анонимен

преди 4 години

"Ще си разделят няколко милиона за 1 час цирк като трите хикса се мята на кеч и прибира тлъста пачка"Що тогава не отидеш ти да се мяташ на кеч и да прибираш тлъсти пачки?)))

fallback