Снимка: БГНЕС
fallback

65-годишна жена е била пребита и изнасилена в квартирата й в Шумен. Ден отнело на пострадалата да се съвземе след зверството и да потърси помощ.

Oще по темата
Във фаталната вечер жертвата отишла при съседите с молба да й помогнат да си нацепи дърва. Те имали гости и пострадалата седнала да изпие чаша вино с тях, съобщава DarikNews.

По-късно жената си тръгнала, но неизвестен мъж я последвал. Влязъл в квартирата й, насилил я и я пребил жестоко. След това взел няколко вещи и оставил жертвата да лежи в безмощно състояние. Излизайки, дори заключил вратата на дома й отвън. Тя дошла на себе си цял денонощие по-късно.

Нападателят е задържан, след като известно време се укривал от властите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

факт

преди 4 години

Няма да се разминем без публични екзекуции. Средновековните методи са най-подходящи за индийската *** , вилнееща в България... Православието и социализмът са ни размекнали, като памук сме меки и горим бързо. А полицаите в Индия бият заловените престъпници с тояги 100-150 см дълги и 2-3 см дебели.

16

Коректен

преди 4 години

Печеля прилично, но и аз да имам 8 деца, семейството ще мизерства.

15

До Анонимен 6

преди 4 години

Грешиш.Точно по онова време ги научиха, ако случайно ги заловят, да се оплакват пред съда, че още от малки са се чувствали подтиснати, защото останалите деца в училище им се смеели. Затова се били озлобили.След това жално да повтарят, че имат 7-8 братя и сестри и са видели живот без мизерия едва в социалистическа България, но все още не са надмогнали нравствените щети, които били следствие от предсоциалистическото време.Накрая добавят, че изпълняват Тезисите на другаря Т.Ж. за раждаемостта.

fallback