Снимка: БГНЕС
fallback

Ще се бият ли Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е въпрос, който все още няма отговор. Преговорите за мач между двамата боксьори за световната титла за момента удрят на камък, съобщават от boec.bg.

Антъни Джошуа и неговият промоутърът Еди Хърн държат на всяка цена битката да е пред родна публика - в Лондон. А от своя страна Пулев иска неутрален терен, като приоритет за него и екипа му е Истанбул.

Oще по темата

Според правилника на Британската професионална боксова асоциация, всяка среща от подобен ранг на територията на Острова, задължително се обслужва от английски съдии. Малко известен факт, който обаче превръща Англия в най-неблагоприятното за Кобрата място.

Датата на двубоя засега също води до разнобой. Джошуа предпочита да се боксира на 30-и май, Пулев не е съгласен, защото точно тогава има друго и събитие със световна значимост в спорта – финалът в Шампионската лига по футбол, който ще се играе в Истанбул.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 4 години

Пишещите тук си нямат никаква представа от професионален спорт.Не можете ли да разберете, че лицето Пулев НЕ ВОДИ НИКАКВИ преговори?Преговори се водят от фирмата на промоутъра му и естесвено всяка една от страните иска максимални печалби.Джошуа и Пулев са последните, които имат думата тук.Естествено, екипа на Джошуа искат друг боксьор, който ще им докара повече пари.

20

Saki

преди 4 години

Спора не е между Кубрат и Джошуа. Спорът е между маститите мениджъри Еди Хърн и Боб Аръм. Кубрат има договор с Боб. Ако Боб каже отиваш и се биеш в Англия, Кубрат ще отиде, защото си е сложил подписа Боб, да решава вместо него.

19

Анонимен

преди 4 години

Усик коги преби Джошуа бе смехуркоооо....

fallback