Снимка: Pixabay
fallback

Пловдивският окръжен съд осъди Светослав Каменов на 16 години лишаване от свобода заради убийството на военнослужеща в Сопот, съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата, цитирани от bTV.

Каменов е признат за виновен, след като на 29 ноември 2018 г. умишлено е убил Десислава Стоянова в Сопот. Убийството е извършено по жесток начин.

Oще по темата

Подсъдимият е признат и за виновен за кражбата на колата, която е била собственост на жертвата. За това е осъден на две години лишаване от свобода. Каменов трябва и да изплати сумата от 120 000 лева на близките на жертвата.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15- дневен срок пред Пловдивския апелативен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Сержант

преди 4 години

Съдът в България работи ефективно само по поръчка. Както и цялата администрация с контролиращи функции.

10

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ревали ,че му е малка присъдата трябва да ревете ,че му е голяма ,защото всички ние плащаме изхранването му да работи крайно време е да се промени закона и да си работят за да им се намаляват присъдите и да си плащат храната не трябва да има доживотни или смъртни или най много до 5 6 не повече от 5 6

9

Анонимен

преди 4 години

Голяма му е присъдата осъдего на 5 или 7 8 години на последната инстанция има много българи като мен който не желаят да плащат изхранването на такива като тоя в затворите и тия с доживотните присъди ги махнете не трябва да има доживотни присъди или смъртни или максимум 7 8 години откъде на къде ще им плащаме издръжката и да работи там за да си я плаща той

fallback