Кадър: dailytelegraph.com.au
fallback

Пиян шофьор уби четири деца в Сидни. Той се вряза с колата си в група деца, които пресичали на пешеходна пътека.

При инцидента са загинали две сестри, брат им и братовчедка им. Те са били на възраст между 8 и 12 години. Други три са сериозно ранени. 29-годишният шофьор е обвинен в убийство след злоупотреба с алкохол.

Ранените две момичета и момче са били откарани в болница, където състоянието им е стабилизирано.

Видео след инцидента вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

до 30 от славянин

преди 4 години

Аз пък си мисля, че причината е в капитализма, а не в исляма - в условията на капитализма, в който човек за човека е вълк, конкурент, съперник, в който трябва да бачкаш като луд, за да поддържаш жизнен ''стандарт'' за да не изоставаш от другите индивиди в стадото, да си плащаш сметки, ипотеки, дългове, просто на човек психиката му не издържа от този противоестествен жизнен ритъм и жизнена среда и той трябва по някакъв начин да се освободи от напрежението, с което всеки ден се пълни до спукване!

22

ответен удар

преди 4 години

До анонимен 14 _ _ това за 60-те хиляди в казиното като пример за солидарност с Васил Б. ли да го разбирам.....??!!!Нещо позакъснял сякаш....хм...знае ли човек.

21

Анонимен

преди 4 години

"Много добре е знаел, че Адам и *** ще изядат ябълката"Уж се водите логици-материалисти, а елементарни притчи ги четете буквално като деца във втори клас.Философията не е за простовати хора.

fallback