Снимка: МВР
fallback

Арестант избяга по време на разпит от полицейското управление в Разград. Мъжът е бил с прокурорска заповед за задържане за 72 часа заради кражба и теглене на пари от чужда дебитна карта.

След разпита в областната дирекция на МВР в Разград, 28-годишният Емил Великов си е тръгнал. Вече обявен за национално издирване и има заповед да не напуска страната.

Заместник – окръжният прокурор на Разград Емилиян Грънчаров съобщи, че все още не е ясно къде е беглецът.

"Емил Великов е осъждан многократно, предимно за кражби. Изтърпявал е наказание "лишаване от свобода" ефективно. Той не е опасен, защото се занимава основно с извършване на кражби. Предполагам, че не е напуснал страната", уточни още прокурор Емилиян Грънчаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

... и изхвърчал през отворения прозорец. Помещението се намирало на нисък първи етаж и явно не е имало решетки. Не успели да го настигнат.Не знам какво е станало впоследствие с този тип.

34

Анонимен

преди 4 години

Аз знам за случка с рецидивист, избягал от съдебната зала. Една моя възрастна близка по онова време е била съдебен заседател.Случило се е през 80-те години на 20-и век. Най-смешното е, че чак в съдебната зала ромът разбрал за какво всъщност го съдят, тъй като първоначално бил останал с впечатлението, че е подведен под отговорност за друго свое деяние. Изглежда е бил много наблюдателен и с отлични рефлекси, защото в мига, в който адвокати и съдия се вторачили в някакъв документ, той скочил и ..

33

БПФ

преди 4 години

Прасюгите, които са го оставили да си ТРЪГНЕ дори, а не да избяга - арестувани ли са? Ще бъдат ли уволнени - и ако не: защо? Аз като данъкоплатец не желая да храня такива безполезни *** !!!

fallback