Снимка: БГНЕС
fallback

За пореден път световни лидери се подиграват зад гърба на Доналд Тръмп. Този път става дума за президента на Русия Владимир Путин и лидерът на Сирия Башар Асад.

Докато Путин бе на посещение в Дамаск, той посети гръцка православна църква заедно с Асад. Именно там лидерите са заснети от камерите как се шегуват с Доналд Тръмп.

Oще по темата
"Ако Тръм мине по този път и той ще се оправи", казва Асад. Той има предвид библейската история за Саул или Апостол Павел, който е наказан от Бог да ослепее, тъй като е ферисей, който преследва християните. Именно по пътя към Дамаск той също става християнин и се превръща в един от най-ревностните разпространители на религията.

След коментара на Асад, Путин започва да се смее и отговаря и насърчава домакина си да покани американския президент.

"Той ще дойде", уверява руският президент.

"Готов съм", казва Асад, а Путин отговаря: "Ще му предам."

Това не е първият път в който световни лидери се подиграват на Тръмп, но са уловени от любопитните камери. Преди няколко месеца Джъстин Трюдо, Еманюел Макрон и Борис Джонсън също се посмяха зад гърба на американския президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Скептик

преди 4 години

А бе смях, смях, ама на Тръмп какво яйце му се пече на .... По-скромно го давайте, че живота е сложна натура

38

Анонимен

преди 4 години

Хе, хеее... това било, онова било, тъй било, нам как било, *** то големи стратези тези шорошатлантици-туркопитеци.Хората им написали фактите, пуснали им видео да зяпат, но те едно си знаят, Путин такъв, Путин онакъв, Асад бил нам къв...Четат Библията както дяволът евангелието, въртят сучат, все те прави и все някой им виновен.

37

Анонимен

преди 4 години

Че какво лошо има Асад да покани Тръмп и да се разберат "по мъжки". Путин каза, че ще предаде поканата.

fallback