Снимка: БГНЕС
fallback

Повечето от загиналите при свалянето на украинския самолет до Техеран ще бъдат погребани в Иран, съобщава Нова тв.

Това е така, тъй като до този момент разследващите нямат достатъчно материал, за да идентифицират всички жертви, съобщи президентът на украинските авиолинии Евгений Дихне.

Oще по темата

"Телата са разпределени в четири различни болници. Според моята информация към днешна дата медицинските експерти нямат достатъчно материал, за да установят цялата ДНК. Повечето от телата ще бъдат погребани в Иран, защото роднините им са там", каза Евгений Дихне.

И допълни, че телата на украинските граждани могат да бъдат преместени в родината им със самолет на Министерството на отбраната, с който долетяха украински авиоексперти и разследващи в Техеран.

Транспортирането на телата обаче ще бъде възможно, само ако Иран успее да завърши всички необходими процедури навреме.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

До ДодоТе си признаха, даже се похвалиха и по телевизията (местната), ама после изтриха съобщенията...като разбраха, че са се Ос**ли.

9

Анонимен

преди 4 години

Иран - световни терористи.

8

Ковача

преди 4 години

А представете си тия хора с ядрена бомба... Е така по погрешка да бастисат още нещо. Така и недоумявам как може да сбъркаш огромен, бавно летящ самолет за вражеска ракета?!!!! Последното беше, че взели самолета за балистична ракета. Дедо Тръмп им бръкна в мозъците и като извади пръста глей кво става - на изпращането 50 Ина стъпкани, тука един самолет с едни 180 човека ги затовиха по погрешка.

fallback