Снимки: Reuters
fallback

Статистиките за изминалата 2019 година показаха, че в Осло е загинал само един човек на пътя, но той не е норвежки гражданин.

Всъщонст загиналият се оказва руснак, който карал автомобил с дипломатически номера. Колата, в която имало двама руснаци, изгубила конторол и се блъснала в автобусна спирка. Единият от тях е загинал на място.

Oще по темата

Този инцидент разваля иначе перфектната статистика на Осло. В цяла Норвегия са въведени правила, които се стремят именно към това - жертвите на пътя да се сведат до нула.

 

 

 

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 4 години

Тези, които живеят в Осло, а и на други места в западна с Европа не пишат коментари тук. Те даже не четат днес-а. Много тъпопарче е този гущер. Главата му е голяма и празна като физкултурен салон и пише глупостите си от някое софийско село, я Люлин, я Младост, я Дружба.

34

да

преди 4 години

Мда. Преди време бай Тошо и РЕйгън заспорили къде има повече пияници. И се хванали на бас, всеки отишъл на другия в страната да види за 24 часа колко пияни ще застреля. Рейгън си отстрелял в София. Бай Тошо бродил из Ню Йорк и кьорав пиян не видял. накрая срещнал един и си отдъхнал, че няма да е на нула и го гръмнал. И на другия ден новина в Ню Йорк Тайм: Нисък плешив терорист уби Руския посланик в САЩ.

33

Свещен Гущер

преди 4 години

Аз тук си купувам едни страхотни наркотици, които клошове като вас не могат да си ги позволят. После отивам в едни клубове за свръхбогати норвежки *** и след като изшмъркам наркотиците с платинена тръбичка, осъществявам страхотни сношения само с класни партньори, възрастни милионери от елита на страната. После те ми навиват банкноти на фунийки, шпиковат ме с тях във всички отвори и си тръгвам богат и щастлив.

fallback