Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Грък измисли хитър начин как да заобиколи строгите забрани за пушене в страната. Този жител на село Родoполи, на броени километри от Кулата, пуши в заведението, но оказва се - не съвсем.

На видеото се вижда как мъжът използва сламка, през която изкарва тютюневия дим навън. Във вторник бяха гласувани нови още по-сериозни глоби за пушене в частни и обществени затворени места, предаде Bulgaria ON AIR.

Не се съобщава дали му е наложена глоба, която варира между 50 и 500 евро, както и на собственика на заведението, която може да бъде от 500 до 10 хиляди евро.

Около 40% от гърците са пушачи, а в над 70 на сто от заведенията се нарушава забраната за тютюнопушене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Върл Левскар

преди 4 години

До 38 и всички .Вярното е следния пример с мен . Пуша от малък и цената е месечен лизинг на малка кола .Слънце без филтър 20ст. А сега пуша Малборо 5.40.150 кинта месечно .400 кинта лизинг за прилична колица .Който , както си реши .И нека има заведения за пушачи , ако не дай боже ни признаят за престъпници .А Нидерландия , която не ни признава , разрешава марихуана .Гадно ми е . Смениха си името тъпите холандци и има защо .

39

непушач до 26(пушач)

преди 4 години

За заведенията за пушачи и непушачи те подкрепям.Да има и от двата вида и всеки да влиза където иска.Колкото и да го мислим по добро няма да измислим!

38

Анонимен

преди 4 години

Ако в едно семейство пушат и двамата съпрузи по 2 кутии дневно при цена на кутия 5 лева за 50 години те плащат за цигари 365000 лева!

fallback